вторник, 27 ноября 2012 г.

Про Kyiv Art Contemporary '12

Близько 20 галерей з Італії, Угорщини , Німеччини, Франції, України, Росії , фото- та відеоісталяції, фігуративний живопис, конференції, круглі столи , лекції по сучасному мистецтву - так зустрів столицю цьогорічний мистецкий фестиваль Kyiv Art Contemporary.



Організація Мистецього Арсеналу як завжди відбулась на вищому рівні. На ресепшені приємний персонал завжди готовий допомогти і направити у величезному виставковому приміщенні, є гардероб та lounge-зона, а щосуботи можна було відвідати безкоштовну екскурсію.



У своїх творах художники підіймають такі проблеми, як тероризм, глобалізація, стан сучасного мистецтва, політики, расизму тощо, але роблять це в абсолютно не звичній для нас формі, використовуючи алюзії, мозаїки, абстракції іт.д.Хоча досить багато було і таких робіт, які б я віднесла до жанру "як далеко може зайти людська фантазія". такі роботи не несуть в собі ніякого змісту, рідко мають назву, і просто ілюструють якусь не звичну техніку виконання або мають на меті "вразити", "шокувати", чи ще якось вплинути на глядача. мені таке не до душі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий